12 April 2011

Home » , , » Fasha Sandha bikini lagi ....

Fasha Sandha bikini lagi ....


Artis meletop thn 2010/2011..sape lg kalo bkn Fasha sandhu neh...type je nama dia, konfem kuar auto suggest google bikini..synonym plak eh...dia bikini lg ke?? mcmane
aku nk cite eh..aku ade buat entry dia bln 2 dulu...kes kt bali tu laa...smpai skang ni, kalo aku tgk kt stats aku, kt keywords aku, mmg x lekang org dok search gmbr dia ni kn..sehari smpai 30++ org search gmbr dia..nape eh?? pelik gak aku...tp bagus plak utk blogger mcm kite neh, ade je org masuk n baca...ke dia ni mmg dh terkenal seantero pelusuk duniawi ;)

sian pn sian gak, asyik kene kutuk je minah ni..tp tu la, kalo x de org, x kn la kompang keh berbunyi ;) sesuka aku je buat perumpamaan sendiri..ok, guys ~adios~

3 comments:

puteri ain said...

tak abis2 lagi ke cite pasal ni ?

aisyah ahmad said...

ish3...makcik sorang ni..macam2 hal la..

ape2 pon..semoga ALLAH beri hidayah pada dia..

Ashr said...

kalo dia jd ahlul politik, sure melet0p nyaaaahh!! hahahah