14 April 2011

Home » , » Dr. M ingatkan Taib

Dr. M ingatkan Taib

 Aiyokk!! Mantan P.M dh bersuara...hehehe...ni isu jawatan Ketua Menteri la neh, apa lg....bkn nk bidas sesapa tp cukup2 la mkn tuh, jgn terlebih mkn, merana nnt...brenti sblm kenyang..aku pn bkn nk cite sgt psl politik kt dlm ni, sensitive pastu pd aku x de la menarik mana pn...asyik2 cite skandal, rasuah, mkn duit rkyt, video...bnda yg sama je..nk pegang jawatan lelama, apa jadahnyee, dh time g buat ibadah, dok masjid, tlg org, x yh sibuk2 lg dh..btul? Dr. M igtkn jer, sejarah dh ade, tp x nk blaja ngan bnda yg dh berlaku..haishhh....ni la manusia kn..kn...kn

Nape org muda mcm aku x suke politik?? ade org2 politik amik tau? suh kite ngundi tp kite malas nk g undi..nape??? rata2 bile aku tny org, jwpn smua hampir sama....sape menang, sape kalah, idup kitorg mcmni gak, duit ktorg mcmni gak, cara ktorg mcmni gak...btul ke?? pd aku btul la tuh, yg dh menang pastu buat x reti je kt rkyt..nk mntk itu ini pny la payah, KRONI korg je yg mkn.....ade yg nk bantah?? meh komen kt bwh, aku suke tuka2 pandangan ngan org ni...  ;)  utk baca artikel penuh pasal Dr. M ni leh klik kt sini>> KLIK

5 comments:

faisal apardi said...

hoi jgn makan duit rakyat banyak sangt..ckit2 cukupla..huhu..
Bini muda ooo...jgn jeles..

http://faisalapardi.com/

Ashr said...

hahahah...bini dia miss world tuuu..agagagag, meleleh

aisyah ahmad said...

bini die anak orang kayoo..die pon kayoo..sape nak kikis harta sape tak tau le...

kadang2..tak paham dgn politik Negara 1 Malaysia ni..

Ashr said...

heheh..antara 2 tu mesti ade yg lg kayooo...manusiaa, mcm ni laa, x sdar umur tu dh tua kot ;)

MyHeart said...

derang amek berat bile time ngundi jer...abis pilihanraya...lantak ko la dol...mana larat nk bg2 arta..kroni je dah bederet...sahabat malaun lagi...alkisahnyaaa. tu sebab ada yg tak nak benti walaupun dah kenyang sebab still rasa tak cukup beb! tak puasss yang! hahaha