20 February 2011

Home » » Realiti atau Simpati

Realiti atau Simpati


Aku tgk, aku trus mcm x snang duduk..aku folow citer ni time dorg tgh cr org je, bile dh msk time konsert nnt tgk sket2 je..Okeh, apahal realiti show kt msia ni? aku respect lg prog mentor ni but not AF, plssss ;) dh muak, parrt tu nnt aku ckp kt post lain la eh..

Br je tgk mentor5 td & wat the hell wif the contestant? ko dtg nk ujibakat ke nk cite bnda sdih..ok, aku tau x smua org snang kt dunia ni tp jgn la gitu, nk cite ko pyh nk dtg ujibakat smua, x yah ar, ni bkn prog bersamamu..satu hal lg, ko dtg utk UJIBAKAT k bkn artis ko tu buat sesi BERTEMU PEMINAT..apadaa, sebole2 nk gak artis yg dgr ko nyayi..bagus sgt ke? tlg la fhm makna smua tu..pastu yg beriya nk mentor dorg dgr tu dpt ke jd protege? ahahhaa..x dpt pn kn.

Beb, stakat kwn ko ckp ko leh nyanyi, suara ko sdap time karoake, mak lu puji suara ngam, bini hang ckp hang bole menang, X YAH la ssh2 nk dtg ujibakat...they need the X-FACTOR, stakat nyayi lagu mendatar je mcm brita baik g try kt nona, btul? pastu bile kne komen byk bunyik, adoyaiii, lemau la minded sape yg gitu..(tetibe pns lak :p ) tu la kelemahan kite sbg manusia, x leh trime komen org, padahal org tu dh lama dlm bidang tu, awk tu takat nyanyi dlm kete je ok la...fuuuuhh!! lapang dada sket dh lps kt sini ;)

Tp kn, mcmane erra fazira tu leh jadi mentor? byk ke award dia menang? brape album dia ade? ngeh..ngeh..ngeh

2 comments:

sweet_apple said...

saya xlayan sangat mentor tapi tgk org yg ujibakat memang kelakar :)

Ashr said...

tu la dia, same la tu dok lyn org nyanyi je..pastu yg ajai ni pn kadang2 nakal gak kenekan org