14 February 2011

Home » » Pandai Dah!!

Pandai Dah!!


Huhh...x ku sangka cempedak mnjadi nangka! bwk la hero2 ni ke tesco.
Saja lalu kt tmpt mainan, nk usha2 je la konon, dgn x semena2 dgr bdk menjerit..Anak aku plak tu, bikin malu ja, dorg dh pndai demand nk brg2, adoiiii, korg ni kck lg, buat campak2 je kalo beli.

Tp bkn dorg fhm pn kalo aku bgtau gitu, havoc dept mainan, nk x nk kene la bg dorg sum toys to hold, x jd jugak..dorg jerit lg, nk jugak bnda yg dorg tunjuk, korg dh tau ke bnda yg aku bg tu brg mura2 je ;p  nk jam toy story ghupenye..alahai, ikutkn aje la..Tu muke dh happy la tu dpt brg idaman, x tau la brape lama leh thn...Shot $$ ayah ko bln ni ;) len kali tunggu dlm kete je k

2 comments:

Tihara said...

cute2 nya budak2 ni

Ashr said...

cute mmg cute, tp kalo ngamok dh ghupe naga kpale dua dh ;)